ZZP Team

Roland de Vries, voorzitter/bestuurder ZZP fabriek

Samen bereik je meer en door ogenschijnlijke tegenstellingen te verenigen tot gezamenlijke kracht word je sterk. Ik geloof in ondernemende mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. Vaak is daarbij wel een steuntje in de rug nodig of een slimme manier van samenwerken.

Mijn rol is het zien van mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en hierin het voortouw nemen. Zorgen dat iemand aanhaakt die in de uitvoering zijn toekomst ziet, in samenwerking met anderen. Als ondernemer én bestuurder met een hart voor de ontwikkeling van mensen durf ik verantwoordelijkheid te nemen.

De ZZP-fabriek is een omgeving waarin kansen worden omgezet in daden. De “legostenen” van de kleine zelfstandige worden in gezamenlijkheid de bouwstenen van grote, nieuwe huizen van de toekomst.


Fred de Boer, bestuurder ZZP fabriek

Zelfstandig ondernemer zijn, daar kies je voor. Je wil met heel je ziel waarde toevoegen. Voor de eigen zaak en die van anderen. Zo typeer ik met vertrouwen de zelfstandig ondernemer en daarmee mijzelf als vertegenwoordiger van de ZZP fabriek.

Ik wil voor ondernemers bereikbaar zijn. Snel en makkelijk. Ik help mijn klanten actief in denk- en doekracht. Op de korte termijn door te werken aan voelbaar succes. Voor de lange termijn door nieuwe strategische kansen te pakken.

Ik werk graag aan de ontwikkeling van talenten in mensen. Met mijn expertise help ik ondernemingen beter presteren en groeien; ook internationaal. En als dat lukt met de inzet van zzp'ers, word ik daar blij van. Ik hou van mensen en ondernemen. Of ik graag werk? Het is mijn leven!


Ronald Geurten, communicatie & event planning

Als specialist in het organiseren van events en de bijbehorende communicatie, draag ik zorg voor het organiseren van bijeenkomsten voor zelfstandige ondernemers zonder personeel in de Euregio. Met veel plezier informeer en ondersteun ik zelfstandigen, die in de Euregio willen ondernemen.

Via onze evenementen kun je kennis en contacten opdoen in zowel Nederland, België als Duitsland. Hierdoor kun je met ondernemers of instanties in gesprek komen, waarmee je kunt samenwerken of die je verder willen helpen. Kijk gerust op onze site voor een aankomend evenement.

 


Ray Knapen

Als zzp’er ben ik actief betrokken bij de ZZP fabriek en verricht daarbij ondersteunend werk op het administratieve en financiële vlak. Ik sta volledig achter de initiatieven van de ZZP fabriek daar ik geloof in de noodzaak voor ondersteuning van menige zzp’ers.

Ik geloof in de kracht van informeren en delen van kennis. Samen sta je sterker. Er is voordeel te behalen uit de bulk aan kennis, ervaringen en expertise bijeengebracht door de ZZP fabriek. Door informatieverstrekking, samenwerking en samen delen kunnen zzp’ers hun mogelijkheden uitbreiden, kansen creëren en nieuwe initiatieven ontplooien.

 


Annemiek Groen, community manager

Een gedreven communicatie en marketingspecialist met een enorm netwerk in de culturele sector, onderwijs en het bedrijfsleven. Met mijn (inter)nationale ervaring kan ik complexe vraagstukken goed overzien en de vertaalslag maken naar strategie, customer journeys en social media campagnes.

Ik ondersteun ondernemers graag als het gaat om het naar buiten treden en de publiciteit op te zoeken en met de organisatie van events en andere zaken.

 

 

 

EEN EIGEN ZZP-PLATFORM

De onuitputtelijke mogelijkheden

EEN INSPIRATIEWINKEL

Die het bedrijfsleven kan triggeren

HOP-ON HOP-OFF

De capaciteit van Maastricht anders gebruiken

HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit

CIRCULAIR TEXTIEL

Een unieke kans voor Modestad Maastricht.

MADE IN THE EUREGION

Een eigen afdeling in Loods 5

BUSINESS CIRCLE

De zaak waar alles om draait

MAKERS VAN MAASTRICHT

Maastrichtse creatieve maakindustrie

50 PLEASE

Creatieve producten en diensten voor ouderen.

MATCHMAKING

Van netwerken tot grote aanbesteding

Praat mee over ZZP gerelateerde onderwerpen in ons forum.

"Willen leren is de basis voor iedere oplossing"