Website/shop Makers van Maastricht gaat live!!

Datum:
19 januari 2021

viabanner_1080

Laatste nieuwe project ZZP Fabriek
Een van de recent gerealiseerde projecten van ZZP Fabriek is de webshop MakersvanMaastricht.nl. Dit bijzondere initiatief verbindt een twintigtal ZZP’ers uit de maakindustrie van Maastricht en maakt ze zichtbaar voor de buitenwereld. Het aanbod varieert van hypermoderne elektrische brommers met een retrolook, eigentijdse kroonluchters en modern glas-in-lood, tot gerecyclede schets- en opschrijfboekjes, Maastrichtse Wodka en Maastrichtse honing. Een mooie vertegenwoordiging van het diverse en hoogwaardige aanbod dat de Maastrichtse creatieve industrie te bieden heeft.

Zichtbaarheid van de producten
Om de band met de stad Maastricht te benadrukken zullen de producten die op Makersvanmaastricht.nl worden aangeboden, binnen afzienbare tijd ook op diverse plekken in Maastricht worden tentoongesteld of verkocht.
De webshop is ook als (verkoop)ondersteuning bedoeld van de creatieve sector. Als maker ben je namelijk gepassioneerd bezig bent met je product. Je kijkt naar het ontwerp, het materiaal, de instrumenten die je nodig hebt voor de productie… continu gefocust op een hoogwaardig eindresultaat. Als het product vervolgens klaar is moet het natuurlijk nog een weg vinden naar een klant. Een taak waar eveneens veel focus en aandacht voor nodig is. Daar zorgt de webshop nu voor, compleet met de inzet van professionele marketingactiviteiten, zodat de maker kan blijven doen waar hij goed in is: maken!

MAKERS VAN MAASTRICHT

Maastrichtse creatieve maakindustrie

MADE IN THE EUREGION

Een eigen afdeling in Loods 5

HOP-ON HOP-OFF

De capaciteit van Maastricht anders gebruiken

CREATING COOKING

Verandering van spijs doet eten.

EEN EIGEN ZZP-PLATFORM

De onuitputtelijke mogelijkheden

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSDATA

Een vaardigheid waar vraag naar is

50 PLEASE

Creatieve producten en diensten voor ouderen.

SCHRIJVENDE DENKERS

Collectieve denkkracht als businessmodel

MATCHMAKING

Van netwerken tot grote aanbesteding

HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit

Vraag het de community leden en specialisten helpen je met alle vraagstukken of check onze FAQ