ZZP’er

Zelfstandige ondernemers runnen een eigen bedrijf; zij zíjn het eigen bedrijf met ziel en zaligheid. Zij zien en benutten kansen om waarde voor zichzelf en anderen te brengen en daarmee verdienen zij vol ambitie en passie hun inkomen in de lokale economie. Zelfstandigen nemen de verantwoordelijkheid en de vrijheid om behoeften van klanten zo goed mogelijk in te vullen en problemen op te lossen als eigen baas. Voor de een lukt dat meer dan gemiddeld; de ander (soms gedwongen) heeft het er knap lastig mee. Al met al levert dat uiteindelijk ook waarde op, zoals geld, een inkomen, voldoening of een bijdrage aan de maatschappij.

Zelfstandigen staan telkens weer alleen voor dynamische uitdagingen. Om dat isolement te doorbreken is er de ZZP fabriek Maastricht. Hier maken we dat zzp’ers elkaar ontmoeten, we verbinden hen met netwerken die van waarde zijn en faciliteren in initiatieven die hen sterk maken. In de vele events, business cases en challenges die wij lokaal en in de euregio organiseren, vliegen we kansen aan: naar werkend leren en ideeën opdoen, naar continuïteit en schaal van samen werken, naar brains & body-overeenkomsten met het MKB. Op deze site lees je daar veel meer over. Er is veel te halen en dat begint bij meedoen.

Wat is dit je waard? Wij zien in deze tijd steeds meer organisaties die vanuit kracht en een frisse blik met ZZP’ers samenwerken. Om vooruit te komen. Dit geeft vertrouwen!

 

 

EEN EIGEN ZZP-PLATFORM

De onuitputtelijke mogelijkheden

ONCE MORE

Een nieuw circulair medisch textielmerk

MASTER MEETINGS

Maastricht nóg beter op de kaart

HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit

MATCHMAKING

Van netwerken tot grote aanbesteding

MAKERS VAN MAASTRICHT

Maastrichtse creatieve maakindustrie

CIRCULAIR TEXTIEL

Een unieke kans voor Modestad Maastricht.

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSDATA

Een vaardigheid waar vraag naar is

WASTED FOOD

Een circulaire foodindustrie

50 PLEASE

Creatieve producten en diensten voor ouderen.

Praat mee over ZZP gerelateerde onderwerpen in ons forum.

"Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt"